مباحث آموزشی را در موضوعات مختلف را اینجا می توانید پی گیری کنید
- 0بحث ها
- 0پست ها
- 0بحث ها
- 0پست ها
آمورش توریستی
دراین جا مباحث مربوط به مدیریت وموضوعات مربوط به گردشگری مطرح میشود
- 0بحث ها
- 0پست ها
عکاسی
اموزش وبحث تبادل نظر درموردعکاسی
- 0بحث ها
- 0پست ها
- 0بحث ها
- 0پست ها
دراینجا می توانیددرمورد فرهنگ تغذیه وغذاهای سنتی بحث تبادل نظر نمایید
غذاهای محلی/سنتی
بحث گفتگودرموردغذاهای سنتی ومحلی منطقه
- 1بحث
- 0پست ها
نوشیدنی ها
نوشیدنیهای محلی
- 0بحث ها
- 0پست ها
بحث های اخیر
اجرای تور های سلامتی
تست
بسم الله الرحمن الرحیم
می خواهم شمارا با یکی از غذاهای سنتی استان خراسان آشنا کنم
اسم این غذا اشکنه هست این غذا در چند شهر دیگرپخته می شودکه با سبک استان خراسان متفاوت هست سبک استان خراسان خیلی خوشمزه وپر انرژی هست که براتون توضیح میدهم
مواد اولیه این غذا
روغن---نعناخشک----پیاز-----گردوکوبیده-------کشک محلی------آب
ابتداروغن را داغ کرده وپیاز را درآن سرخ کرده وبعد نعناخشک را به ان اضافه کرده تا در روغن سرخ شود بعد کشک را با مقدار آب مخلوط کرده وروی گاز حرارات میدهیم تا تقریبا حسابی داغ شود باید مواظب بود که نجوشد بعد از مدتی که کشک اب حسابی داغ شدندویک نخلوط یک دست شد گردو کوبیده را قاطی کرده وکمی حرارت میدهیم بعد مخلوط روغن نعناوپیاز را به ان اضافه کرده توجه داشته باشیدهرچه مقدارگردوبیشتر باشدرنگ غذا به سمت بنفش میرود غذای فوقالعاده خوشمزه وپر انرژی هست ونکته این که بجای گردو میتوان انواع هسته خوارکی دیگررا مخلوط کرداز قبیل پسته هسته زردالوویا بادام وغیره نکته اخرهسته یا گردورا باید حسابی در هاون کوبید بعد با کشک مخلوط کرد